×
JUHLAPALVELUT YHTEISTYÖKUMPPANIT MINÄ YHTEYSTIEDOT

KUKA MINÄ OLEN?

Nimeni on Saara Karjalainen ja olen pirtsakka nainen Pohjois-Karjalasta Joensuusta. Vahvuuteni ovat hyvä organisointikyky sekä iloinen tekemisen meininki. Nautin juhlien sekä tapahtumien suunnittelusta että toteuttamisesta. Autan Sinua kaikessa juhliisi liittyvissä tarpeissa aina pienimmästä kutsukortista koko suuren päiväsi järjestelyyn. Minulla on kokemusta monen tyyppisten juhlien järjestämisestä. Olen toteuttanut mm. kauneusiltoja, polttareita, synttäreitä, baby-showereita, nimenantotilaisuuksia, studioavajaisia, häitä sekä messutapahtumia.
Käydään yhdessä läpi toiveesi, jonka jälkeen voit jättää järjestelyt minun ja yhteistyöverkostoni käsiin. Pidän Sinut aina ajan tasalla järjestelyjen etenemisestä niin saat rauhassa keskittyä itse juhlaan ja tärkeisiin ihmisiin elämässäsi!

Kumppanit ovat minulle kaikki kaikessa, teen heidän kanssaan saumatonta yhteistyötä. Minulla on valmiita kumppanuuksia esimerkiksi pitopalveluihin, musiikin tekijöihin, kauneuden ja kosmetiikan huippuosaajiin, kampaajiin, floristeihin sekä valokuvaajiin. Täten kauttani saat sekä ammattimaista, että laadukasta palvelua tapahtumasi jokaisella osa-alueella.

Seuraan aktiivisesti kansainvälisiä juhlia ja tapahtumia, sekä niiden toteutustapoja. Otathan rohkeasti yhteyttä jos kaipaat apua, vinkkejä tai ideoita. Autan mielelläni! Juhlasi ovat Sinulle ja minulle ne tärkeimmät, tehdään niistä yhdessä antoisat ja ikimuistoiset.


Iloisin terveisin: Saara Karjalainen
Juhlasuunnittelija Ilon Juhlat

Miten minut tavoittaa?